NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

OFICIALU: Š.Jasikevičius lieka "Žalgiryje" (VIDEO)

2017-06-16
Kauno „Žalgiris“ pasiekė didžiausią vasaros laimėjimą – komandos vairą ir toliau savo rankose laikys Šarūnas Jasikevičius!

Turtingiausių Europos klubų vilionėms nepasidavęs 41-erių metų specialistas nusprendė tęsti pradėtus darbus Kaune ir su Lietuvos čempionais pasirašė naują dvejų metų sutartį.

Praėjusio sezono viduryje vadovauti komandai kaip vyriausiasis treneris pradėjęs Š.Jasikevičius žalgiriečius atvedė į du Lietuvos krepšinio lygos titulus, iškovojo Karaliaus Mindaugo taurę bei šį sezoną viršijo lūkesčius naujo formato Eurolygoje, kur su 14 pergalių buvo per plauką likta nuo atkrintamųjų varžybų ribos.

Šiuo metu užsienyje atostogaujantis ir telefonu su „Žalgiris TV“ kalbėjęs Š.Jasikevičius džiaugėsi galėdamas toliau dirbti su „Žalgirio“ komanda ir tikino be didesnių dvejonių priėmęs šį žingsnį savo karjeroje.

„Man tikrai labai patinka „Žalgiris“, jaučiuosi čia mylimas ir gerbiamas, o darbas su šia komanda yra vienas malonumas, todėl ieškoti geresnės vietos kažkur kitur šiuo metu tikrai nesinorėjo. Buvo neblogų pasiūlymų iš elitinių Europos komandų, tačiau jau seniai buvau apsisprendęs tęsti darbą Kaune“, – užtikrintai kalbėjo Šaras.

Vos tik pasibaigus auksiniam sezonui įvairiausiomis formomis pradėjo sklisti Š.Jasikevičiui skirtos žinutės, kuriomis jis buvo skatinamas pasilikti „Žalgiryje“. Bene originaliausia – užrašas „Šarai, pasilik“ ant didelio formato reklaminio stendo Kaune. Visi šie bandymai pro akis nepraslydo ir pačiam to kaltininkui, kuris teigė, jog tokie gerbėjų veiksmai išties glosto širdį.

„Tokie gerbėjų veiksmai yra didžiulis malonumas ir visos komandos darbo įvertinimas. Noriu padėkoti visiems palaikiusiems ir tikimės toliau sėkmingai judėti į priekį”, – dėkingas liko specialistas.

Vasarai dar tik prasidėjus ryškėja nauji komandos kontūrai: per pastarąją savaitę „Žalgirį“ papildė du nauji žaidėjai Aaronas White‘as ir Vasilije Micičius. Prie jų atvykimo prisidėjo ir trenerio pareigas tęsiantis Š.Jasikevičius, pasidžiaugęs prisiviliotais žaidėjais.

„Visas trenerių štabas yra labai patenkinti komandos naujokais, kadangi išlaikysime panašų žaidimo braižą ir kitą sezoną. Aaronas ir Vasilije yra jauni, darbštūs, alkani žaidėjai, kurie turėtų puikiai įsilieti į mūsų kolektyvą, tad tikrai malonu, jog tokie žmonės papildo „Žalgirį“,  – atvyksiančiais naujokais džiaugėsi Š.Jasikevičius.

Treneris šiek tiek atskleidė ir tolimesnius komandos komplektacijos darbus.

„Reikia apsispręsti dėl vidurio puolėjo pozicijos, taip pat svarstome galimybę stiprintis gynėjų grandyje. Mūsų prioritetai aiškūs – naujokas turi greitai įsilieti į komandą ne tik aikštėje, bet ir rūbinėje, kur vyrauja fantastinė atmosfera“, – paslapties šydą šiek tiek nutraukė apie artimiausius vasaros darbus prakalbęs vyriausiasis Kauno „Žalgirio“ treneris.

Šaltinis: zalgiris.lt

0 comments:

Rašyti komentarą