NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius apie beprotišką atmosferą: "Tai buvo tikras namų aikštelės pranašumas" (VIDEO)

2013-11-30
Šarūnas Jasikevičius kalbėdamas su užsienio žiniasklaida po pergalingų rungtynių prieš Milano "EA7 Emporio Armani" komandą pažymėjo, kad sirgaliai sukūrė fantastišką atmosferą, kuri tapo tikru namų aikštelės pranašumu:

"Manau, tai buvo pati beprotiškiausia atmosfera kiek man teko žaisti. Sirgaliai tikrai suprato kokios svarbios yra šios rungtynės norint patekti į Top16. Mačiau, kad tikrai buvo daugiau sirgalių ir jie šėlo. Nežinau gal dėl to, kad pirko daugiau alaus. Buvo puikus palaikymas ir tikras namų aikštelės pranašumas".

Krepšininko teigimu tokios pergalės komandai suteikia daugiau pasitikėjo: "Buvo daug pakilimų ir nuopolių, tačiau mums tai įprasta sezono pradžioje. Dabar svarbiausia kovoti dėl pergalių, nes tik tokiu būdu galime patekti į Top16 etapą. Tokios pergalės mums suteikia daugiau pasitikėjimo judėti į priekį".

Įžaidėjas tvirtino, kad svarbu ne tik psichologiškai pasiruošti mačui: "Svarbu ne tik psichologiškai pasiruošti, tačiau tikėti sistema ir nauju treneriu. Galėjome laimėti Milane ir žinojome, kad nebus lengva šiandien. Turi dirbti ir kovoti, nes kito kelio nėra".

Kalbėdamas apie savo žaidimą Š.Jasikevičius paminėjo, kad jis priklauso nuo sistemos: "Turiu motyvacijos, tačiau žaidžiu banguotai. Mano žaidimas priklauso nuo sistemos, dėl to mano žaidimas kartais stringa. Taip pat neatliekame to ko iš mūsų reikalauja treneris".


0 comments:

Rašyti komentarą