NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

[Filmas] Trispalvės Keliu (VIDEO)

2012-12-23
SARUNAS13LT pristato beveik pusvalandžio trukmės filmą - "Trispalvės Keliu". Šis filmas apie įspūdingą Šarūno Jasikevičiaus karjerą Lietuvos rinktinėje.

Po Londono olimpinių žaidynių Šarui paskelbus apie karjeros pabaigą nacionalinėje rinktinėje norėjosi visas įsimintiniausias akimirkas sudėti į vieną vietą. Taip gimė įdėja sukurti filmą "Trispalvės Keliu".

Oficialiai filmas buvo sukurtas 2012-ųjų metų Spalio 18 dieną. Tą dieną Barselonos krepšininkai žaidė eurolygos rungtynes Vilniuje prieš "Lietuvos rytą". Būtent tuomet Šarui ir buvo padovanotas šis filmas. Toliau >>>



Šarūnas Jasikevičius - itin iškili asmenybė auksinėmis raidėmis įsirašiusi savo pavardę į Lietuvos krepšinio istoriją. Pergalės su jaunimo rinktinėmis ir titulai su vyrų komanda - tai beveik dvidešimt metų trunkanti pasaka kuri įamžinta filme. Karjerą šalies rinktinėje pabaigus Šarūnui Marčiulioniui buvo baiminamasi: ar Lietuva atras dar vieną stebuklus išdarinėjantį atakų organizatorių? Ilgai ieškoti nereikėjo, Šarą pakeitė Šaras, o rinktinės pergalių kraitis darėsi vis gausesnis. Š.Jasikevičius padėjo iškovoti Sidnėjaus olimpinę bronzą, buvo pagrindinis pergalės kalvis prieš galingąją Jungtinių Valstijų komandą, demonstruodamas tiesiog neįtikėtiną žaidimą atvedė Lietuvą į Europos viršūnę Švedijoje bei puikiai generuodamas rinktinę padėjo jai užkopti ant pakylos Senojo žemyno pirmenybėse Ispanijoje. Visą tai ir dar daugybę įspūdingų Šaro žaidimo epizodų galima išvysti filme - "Trispalvės keliu".



Norėčiau padėkoti Ignui už DVD viršelio maketo sukūrimą ir Justui už teksto paruošimą.

1 comments:

Arsenas Sarkisianc rašė...

Šarūnui didelis ačiū už didelį darbą Lietuvos rinktineje. Visa Lietuva tave prisimins į tikrą lietuvių didvyrį.

Rašyti komentarą