NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Šaras - Rugpjūčio mėnesio apžvalga |2010|

2010-08-31
Šiandien skaičiuojame paskutinę rugpjūčio mėnesio dieną, o tuo pačiu ir paskutinę vasaros dieną. Tačiau visos vasaros metu taip ir nesužinojome kur kitą sezoną žais Šarūnas Jasikevičius? Tiesa į vieną klausimą ko gero atsakyta Atėnų „Panathinaikos“ nepanoro matyti Šarūno savo ekipoje. Tad svarbiausi rugpjūčio mėnesio įvykiai:

Rugpjūčio 2 diena. Šarūnas Jasikevičius buvo trumpam grįžęs į Lietuvą. Bei nepraleido progos užsukti į Vilniaus „Siemens“ areną, kurioje vyko Europos jaunimo iki 18 metų krepšinio čempionato finalas tarp Lietuvos ir Rusijos krepšininkų. Rungtynes laimėjo Lietuviai rezultatu 90-61. Tuo tarpu pats Šarūnas Jasikevičius šį kart stebėjas Lietuvių triumfą galėjo prisiminti ir sąvajį kai 1994 m. Izraelyje jis kartu su Lietuvos rinktine laimėjo šias pirmenybes.

Rugpjūčio 12 diena. Atėnų „Panathinaikos“ ekipos vyriausias treneris Željko Obradovičius užsimina apie naują Atėnų „Panathinaikos“ viziją, kurioje vietos Šarūnui Jasikevičiui kaip ir nėra. Anot trenerio jis norėtu daugiau leisti žaisti jauniems žaidėjams. Tuo tarpu Šarūnas Jasikevičius ir toliau sportuoja pagal individualią programą Atėnuose „Panathinaikos“ komandos apartamentuose.

Rugpjūčio 22 diena. Šarūnas Jasikevičius ir toliau nesvarsto kitų komandų pasiūlymo ir atkakliai laukia Atėnų „Panathinaikos“ galutinio žodžio. Tuo tarpu lemiamą žodį turėtu ištarti ekipos vyriauusiasis treneris.

Tuo tarpu kitose frontuose pasigirsta kalbos, kad Tel Avivo „Maccabi“ vėl sieks susigražinti Šarūną Jasikevičių, kuris komandoje žaidė 2003-2005 metais.

Rugpjūčio 23 diena. Atėnų „Panathinaikos“ komanda atsuka nugarą Šarūnui Jasikevičiui. Ekipos vyriausias treneris nepannoro ir kitą sezoną matyti Lietuvio savo komandoje. Šarūnas Graikijos čempionų gretose žaidė tris metus nuo 2007 iki 2010 metų.

Tuo tarpu Tel Avivo „Maccabi“ komanda nesulaukdama Šarūno Jasikevičiaus atsakymo pradėjo derybas su kitu žaidėju Jeremy Pargo.

Rūgpjūčio 24 diena. Šarūnas Jasikevičius gauna pasiūlymą iš Kauno „Žalgirio“ ekipos. Šis pasiūlymas atrodo būtų priimtinas ir pačiam lietuviui. Anot „Žalgirio“ klubo Šarūnu Jasikevičiumi jie pradėjo domėtis vos tik sužinojo apie nesėkmningas desrybas su Atėnų „Panathinaikos“.

Rugpjūčio 25 diena. Kauno „Žalgirio“ klubo atstovas nepatvirtina, bet ir nepaneigia kalbų, kad deramasi su Šarūnu Jasikevičiumi.

Tuo tarpu Šarūnas ir toliau puikiai leidžia laiką Atėnuose. Lietuvis su besilaukiančia savo širdies drauge Anna Douka stebėjo draugiškas krepšinio rungtynes tarp Graikijos ir JAV nacionalinių rinktinių.

Rugpjūčio 27 diena. Kauno „Žalgirio“ ekipa pasirašo sutartį su DeJuanu Collinsu. Paulius Motiejūnas pabrėžė, kad sutartis su D.Collinsu nereiškia, kad jau nebėra vilčių sulaukti ir Šaro, kuris pats turi nuspręsti, kur nori tęsti savo karjerą.

Rugpjūčio 29 diena. Buvusi Šarūno Jasikevičiaus žmona Izraelietė Miss Pasaulis 1998-ieji Linor Abargil ištekėjo. Jos išrinktasis 31-ierių metų Oranas Halfonas. Šarūnas Jasikevičius buvo pakviestas į vestuves, tačiau neoficialiais šaltiniai jis nedalyvavo.

Rugpjūčio 30 diena. Kauno „Žalgiris“ baigė komandos komplektaciją, tačiau neatmetė galimybės, kad dar pavyks susitarti su vienu geriausių Europos krepšininkų Šarūnu Jasikevičiumi.

Rugpjūčio 31 diena. Šarūnas Jasikevičius naujajam sezonui ruošis kartu su Atėnų „Panathinaikos“ komanda. Lietuvis, kartu su kitais „Panathinaikos“ žaidėjais, kurie nedalyvauja Pasaulio čempionate pradės pasirengimą sezonui rugsėjo 1-ąją dieną.

Tikimės, kad jau greitai sužinosime kur kitą sezoną žais Šarūnas Jasikevičius. Na, o dabar svarbiausias krepšinio įvykis Pasaulio krepšinio čempionatas. Palinkėkime sėkmės Lietuvos rinktinei ir visi kartu ją palaikykime!

0 comments:

Rašyti komentarą