NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Motiejūnas: „Žalgirio“komplektacija baigta, nebent susitartume su Jasikevičiumi“

2010-08-30
Kauno „Žalgiris“ šią vasarą sukomplektavo įspūdingiausią komandą per pastaruosius kelerius metus. Daugkartiniai šalies čempionai po pertraukos į savo gretas susigrąžino geriausius pastarojo dešimtmečio komandos krepšininkus - Paulių Jankūną ir amerikietį DeJuaną Collinsą.

„Žalgirio“ klubo generalinis direktorius Paulius Motiejūnas tvirtino, kad komandos komplektacija kitam sezonui baigta, tačiau neatmetė galimybės, kad dar pavyks susitarti su vienu geriausių Europos krepšininkų Šarūnu Jasikevičiumi.

„Jeigu turėsime naujų žaidėjų, tai bus nebent Šarūnas Jasikevičius, – tinklalapio „BasketNews.lt“ žurnalistui tvirtino Motiejūnas. – Daugiau pastiprinimo ekipai neieškome“.

Vis dėlto tikėtis, kad vienas brangiausių pastarųjų metų Europos krepšininkų sutiks apsivilkti Kauno komandos marškinėlius yra naivu. Motiejūnas teigė, kad šį sezoną „Žalgirio“ biudžetas sieks kiek daugiau nei 20 milijonų litų. Tuo tarpu Jasikevičius praėjusį sezoną atstovaudamas Atėnų „Panathinaikos“ ekipai uždirbdavo apie 1,5 milijono eurų (apie 5 milijonus litų).

šaltinis: basketnews.lt

0 comments:

Rašyti komentarą